Er du ryger?

Hello December!

Endelig kom december måned! Normalt hader jeg december, fordi det er så mørkt og dystert, og jeg bliver normal mere følsom, når det bliver mørkt udenfor. Men det er anderledes i år! Jeg vil hygge med min kæreste, bage julekager og pebernødder, se julekalender og hygge med lys i lejligheden!

Jeg skal til Nyborg i år, for at holde jul sammen med min mor, og 2 af mine søskende. Det bliver super hyggeligt, især når jeg kan KØRE!! derover i bil i år! Wuhuu!
Jeg var i centeret i går, for at købe julegaver sammen med min lillebror, det var super hyggeligt, og vi hyggede os bare så meget! I morgen, skal jeg til centeret igen, for at have de sidste julegaver hjem, og have byttet et par bukser. De har fået StarBucks i Kolding storcenter, blev så glad da jeg så det! Jeg ELSKER Starbucks, det er skide lækkert! Til jer der ikke har prøvet det, DO IT! Det er SÅ lækkert!

Skal hjem til min far, om inden længe med mine søskende, og have december hygge! Cya soon! xoxo.

 

december

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du ryger?