Hello December!

Hello 2014

Oh well. År 2014, vildt ikke? Jeg kan slet ikke overskue at det er fire år siden, at jeg har gået i folkeskole, oh my…!

Jeg håber at I har haft en god jul, og et godt nytår! Jeg har i hvert fald haft en super god jul, som blev fejret med min mor og søskende. Nytår blev fejret med to veninder, tror dog at jeg -i år- vil fejre det selv, sammen med min kæreste eller mor. Nu må vi se 😉
– Jeg har en del “Hvad jeg skal nå i 2014” lister. Jeg laver ikke nytårsfortsæt mere, det kan jeg ikke overholde, så nu har jeg lavet mig en liste, hvor jeg har skrevet ned, hvad jeg gerne vil nå i dette år, listen kommer på bloggen i løbet af de næste par dage. 🙂

Jeg håber at I har det godt!
xoxo

nytår

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello December!