Lækre sommer-is!

Min sandhed

Jeg vil gerne fortælle jer, hvorfor jeg er så fraværende lige for tiden. Og for at gøre en lang historie kort, har der været en masse rod i mit liv lige pt. Jeg har en depression, og har haft i snart 2 år nu. Jeg er på “humørstabiliserende” medicin, og er lige blevet sat op for fuld skrue. Så håber at det hjælper på mig overskud herinde 🙂

Jeg har også overvejet, at starte på engelsk. Jeg har en instagram side, som primært handler om tatoveringer. (Jeg er fan, hihi) Så synes det kunne være mega fedt, at have min blog relateret til min instagram side, som vokser ekstrem meget her på det sidste.
Ikke at sige, at det hele kommer til at handle om tatoveringer, men en del gør jo nok 🙂

Håber at I vil følge med anyway! Min instagram side er @tattoodesigns3 – min personlige er @nanseeh 😉

Xoxo.

tattoodesigns

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre sommer-is!