Lækre chokoladeboller!

Er du ryger?

Long time, no see!

Der er sket så meget, og er faktisk helt flov over at jeg blogger herinde så sjældent!
Sagen er den, at jeg har fået en sponsor! Grunden var egentlig den, at det skulle foregå på www.blog.dk – men da de ikke tolererer “reklame” må jeg jo rykke det.
Jeg har modtaget forskellige juices fra www.dampshop.dk Deriblandt: Cola, kokos, Red Energy og mint. Jeg har forskellige meninger om dem allesammen, men især én faldt lige i min smag!

Cola: Cola smagen var en anelse for kraftig, til min smag. Jeg er ikke den store cola drikker, så der har nok også noget at sige. Men den var lækker, og jeg tror at flere folk bare vil sige, at det er mig der er skør 😉

Kokos: Smagen var meget frisk, og den gik lige ind. Den var rigtig behagelig at have kørende i munden! Så hvis du elsker kokos, er dette et klart valg!

Red Energy: Klart min ynglings! Til jer der ikke ved hvad det er, er det en form for energi drik, som Red Bull eller lign. Den havde en tyggegummi agtig smag, og det var bare skide lækkert!

Mint: Selvom jeg ikke er så vild med mint, var den her faktisk helt ok. Jeg troede at den vil være meget stærkere, dog ikke! Den giver en frisk smag i munden, og er dejlig behaglig og forfriskende, næsten ligesom når man tager en mint pastil. haha.

Banan: Da vi bestilte e-cigaretten, bestilte vi også smagen ‘banan’ med. Den var super god, det var også den første smag jeg smagte af en ven. Den er meget forfriskende, og smager helt vildt af frugt. Men ikke for meget, og ikke for lidt. Det er bare lige tilpas!

Til jer der ikke ved det, er jeg fest ryger, og har en fast rygende kæreste. Vi har begge e-cigaretten, og det er meget nemmere at have sådan en på sig! Udover de smags varianter, er der også mange andre smags varianter på www.dampshop.dk – det er i hvert fald et kig værd hvis du er ryger – eller festryger!
– Dette er et sponsoreret indlæg

 

slet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre chokoladeboller!