Hej Verden!

Hej Verden!

Ja, så fik jeg også lavet en blog på bloggersdelight.
Udover bloggen her, har jeg også en anden blog, på en mindre website der hedder ‘www.blog.dk’. Grunden til at jeg har lavet bloggen herinde, er at jeg godt kunne tænke mig at få en lidt større blog, cool nok, ikke? Hæhæh.
På min lille blog her, vil jeg skrive om alt hvad der nu falder mig ind, og jeg vil også smaske nogle lækre billeder i fjæset på jer, selvom jeg ikke er den bedste til at tage billeder, mon ikke det går? Håhåh.

Jeg håber at I vil følge med. I starten vil der ikke komme tonsvis af indlæg, da jeg lige skal have fundet ud af denne side. 🙂

Xoxo
Nanna

Los NannosJa, det er så mig. Hæ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!